za web dizajn i druga kreativna riješenja

Važno je imati kontrolu!

Mi to znamo i zato vam nudimo web stranice originalnog vizualnog identiteta ugrađene u platformu jednostavnog, fleksibilnog i potpunog CMS rješenja na bazi WordPressa.

Što to točno znači?
Kod planiranja izrade web stranice trebali bi ste se odlučiti želite li u konačnici imati statičnu ili dinamičnu web stranicu.

Razlika između ova dva tipa web stranica u načinu je unošenja novog sadržaja ili ažuriranja starog, dodavanja fotografija, linkova i sl.

Kod statičnih web stranica za ove je radnje potrebno imati ponešto znanja iz programskih jezika za kreiranje www dokumenata i CSSa, tekstualni editor te FTP program za upload ažuriranog i dodavanje novog sadržaja.

Ono što vam mi preporućamo preuzimanje je kontrole nad administracijom sadržajem za koju vam ne trebaju nikakvi programi niti znanje kodova, a sve upakirano u privlačan, po vašoj želji kreiran, vizualni izgled.

Nudimo vam dinamičnu stranicu odnosno CMS sustav u kojem je za ove radnje dovoljan web preglednik koji već imate instaliran na vašem računalu (Internet Explorer, Mozilla, Opera, etc..).

CMS sustav, kroz administrativno sučelje, omogućit će vam potpuno fleksibilan radili sa sadržajem s bilo kojeg računala, kad hoćete, bez vremenskog ograničenja i bez dodatnih troškova.

Dakle, u koliko se sami odlućite administrirati web sadržaj, jedini preduvjet kojeg morate ispuniti je – imati pristup internetu.

Korisne savjete o kretanju kroz administrativno sučelje pročitajte u našoj sekciji namijenjenoj korisnicima.

Za detalje nas kontaktirajte OVDJE!

HostgatorTotohost